PSI hjulet

Som medial måste vi hålla vår inre viljestyrka väldigt stark och positiv och för det finns det så många övningar och meditation som en medial person kan utföra och öva för att få kompetens med mediala förmågor.

En av de viktigaste övningarna för att stärka den inre viljan är att använda psi-hjulet. Psi-hjulet är ett arrangemang av något föremål som trådspole eller bitar av kork, nål, aluminiumfolie och en glasburk. Alla dessa föremål är monterade på ett sådant sätt att det sitter i en bit kork nål och sedan på toppen av nålen placeras aluminiumfolie från mitten.

Placera nu arrangemanget på en plan yta och täck den här från sidan med hjälp av din hand så att den bildar en kopp nära aggregatet. Försök nu flytta aluminiumfolien utan att röra, bara med hjälp av din viljestyrka. För vissa blir det enkelt och kan göras i första försöket. Men för vissa kräver det tid och övning.
För dem som är på förhands nivå kan man använda samma övning bara byta hand och täcka den med ett glas. Om du täcker enheten med glas ska du att se till att det inte finns någon luft att störa din träning.

Kom alltid ihåg att om du inte kan flytta folien, ge inte upp. Som byggnad behöver dina mediala förmågor tålamod och regelbunden övning. Fortsätt att öva och försöka lägga allt fokus på folien och du kommer snart att kunna flytta folien, inte bara detta, du kommer även att kunna styra rotationsriktningen.

PSI hjulet