Paraply-Superstition

Att prata om ett paraply slår precis som skyddet för någon människa. Det anses att ge skydd mot regn och värme från solen. Men det finns några gamla metoder också oroade för paraply. Att spåra ursprunget i samband med dess vidskepelse tar oss till den egyptiska eran där det ansågs vara en arv av dåliga andar som kan skada en person. En signifikant tro på egyptisk gudinna Nut (Nuit) utformad vackert i form av ett paraply symboliserades för att täcka hela himlen. Denna heliga operation utfördes för de ädla klasserna. Personen under paraplyet ansågs vara den heliga medan någon annan persons inträde var helgedom. Å andra sidan anser babylonierna detta som hedersämnet att gå in i skuggan av kungens paraply.

Historien slutar inte här som ett paraply betraktades för otur i 1700-talet i den utvecklade nationen som Storbritannien för att öppna den inomhus. Det berodde på skada på grund av sin stora storlek, ilska, argument etc bland nära mänskliga relationer.

Människor började ens att tro på myten att bärande paraply kan stoppa regnet även om det kommer att regna. Men tvärtom om ett paraply öppnas utomhus och förs in i huset för att torka, är det inte kopplat till otur. Och det värsta som kan föreställas som en myt är för det svartfärgade begåvade paraplyet som aldrig kommer att användas utomhus i regnet eller kommer att öppnas på skeppet eller kommer alltid ligga på golvets sida eller hörn.

medium-jesper.se

Paraply-Superstition