Olika slags synskhet

Om du har surfat in på den hör sajten är du troligtvis ganska intresserade av medium, paranormala fenomen och astrologi. Framför allt synskhet och spådomar. Men visste du att man kan vara synsk på väldigt många olika sätt?  I internationella kretsar talar man ofta om ESP. Men vad är då det? ÄR Dessa kan vara psykiska krafter som klassificerats i sex olika förmågor-. En förteckning över dessa befogenheter är följande.

Först på listan är klärvoajans. Det är förmågan att se saker, inte med den fysiska ögat men med den mentala ögat. Klärvoajanter har tydliga visioner om saker som är långt borta, dolda saker som tar eller liknande i framtiden.

Klärvoajans kan se saker medan kläraudians är den kraft som gör det möjligt för en person att höra ljud och ord. ÄR Dessa kan ljud och ord från framtiden eller från en annan värld. Thes ljud hörs inte av de fysiska öron. Clair empati kan en person att känna känslor och känslor av andra personer.

Psykometri är den kraft som gör det möjligt för en person att extrahera information om en person genom att hålla i handen något som hör till person. THES har vanligtvis mycket små saker som en ring eller ett armbandsur.

En psykisk människa även om kan flytta saker med kraften i hans sinne. Denna effekt kallas psyko kinesis.

Ibland en uppfattning om en idé eller kunskap och information som kommer ut för att vara sant. Detta är allmänt känt som magkänsla. I bokstav termer, är det känt som intuition. Det är Un Certain Något om inre kunskap.

Olika slags synskhet