Känn din andliga guide

När du än hör din världs guide börjar du känna dig avslappnad. Detta beror på att du är säker på att din hjälp är nära. Detta är vad dina andliga guider gör i ditt liv. Dessa andliga guider är den enhet som tilldelats dig för att hantera dina livsproblem. Den här andliga guiden kan vara din farfar eller en ande med andlig visdom. Dessa andliga guider är tilldelade varje individ, även innan de kommer till liv. Människor misslyckas med att förstå att deras andeguide alltid försöker hjälpa dem. Du måste förstå att de inte direkt påverkar ditt liv, men ger dig tecken på hur du kan leva ett lyckligt liv.

Du måste ha sett det då du får oväntade resultat, vilket hjälper dig att göra ditt liv bättre. Det här beror på all hjälp av din ängla guide. Ängel guider bor hos dig i varje situation. Även där kan det finnas mer än en ängla guide som vägleder dig under olika förhållanden och kan bara spela en specifik roll i den speciella situationen. De delar visdom och kunskap med dig för du ska kunna ta ditt liv i den nya riktningen.

För att göra ditt liv enklare och bekvämt måste du börja lyssna på din andliga guide. Kommunikationen till din anda guide måste vara så stark att du lätt kan förstå de tecken du får från din andliga guide. Detta är bara möjligt efter att ha lärt känna din andliga guider och hur de interagerar med dig.

Det finns så många olika sätt som du kan känna av din andliga guide. Den bästa metoden som används av många andliga utövare är visualisering och automatskrift. Båda dessa tillvägagångssätt bygger på den individuella interaktionen med ditt högre jag. När du är redo att känna din anda guide måste du hålla dig lugn och stabil. Du kan börja med att sitta i en bekväm ställning och sedan ta ett djupt andetag så att du blir mer avslappnad och lugn. Släpp ut alla dina spänningar och inre ljud. Stäng nu dina ögon och tänk på att du sitter i en vacker trädgård. Kalla nu på din andliga guide och bjud in till att sitta och prata med dig. När du känner att din guide är med dig kan du ställa din fråga.

Bortsett från detta, i automatskrift får du svaren på din fråga i skriftligt format. Trots att du kanske tror att du skriver svaren på dessa frågor, när du läser dessa svar kommer du att inse att dessa svar inte är precis från dig.

Andliga guider kan också använda ett annat medium för att kommunicera med dig, som i dina drömmar, som intuitioner, ge dig fysiska tecken eller helt enkelt i form av inre känsla. Du behöver förstå de metoderna för kommunikationen mellan dig och din andliga guide. Kommunikation med din andliga guide behöver tid och övning. När du ansluter till din guide får du svar på alla dina frågor. Kom ihåg att tacka dem för deras hjälp och stöd under hela ditt liv.

Känn din andliga guide