Döden är den nya början!

När någon dör, tror vi att det är överallt. Men det finns en början efter döden som vi brukar kalla efterlivet. Efter döden slutar livet på jorden. Men ett nytt liv börjar i en annan dimension. Den bästa delen av döden är att alla kommer att dö efter ett tag, även om han är fattig en eller den rika. Ingen bär sina pengar, stardom, status etc. där borta. De saker de kan bära där borta är bara våra goda gärningar och dåliga gärningar. Vilken summa pengar eller stjärna som vi tjänar i jorden är avfall. Och vi känner det när vi dör för att leva efter livet.
Den dimension vi går in för att leva vår efter livet är som den äldre världen vi brukade leva förut efter livet. Det är nästan samma till äldre en, men mycket bättre. Det är mer fredligt, glänsande, tillfredsställande och vackrare också. När du sover där känner du dig som att sova i din mammas knä. Du kommer känna samma komfort.

Det finns utrymmen att bo i den nya världen. En kallas himmel och den andra är känd som helvete. Himlen är för dem som har gjort massor av bra arbeten, välgörenhetsorganisationer etc. i sitt liv. Och helvetet är för de dåliga som aldrig hjälpt någon, tänkte aldrig på någons förbättring utom sig själv. De människor som aldrig gjorde goda gärningar i sitt liv utom de dåliga gärningarna är de som förtjänar helvetet. Himlen är ett fridfullt, tillfredsställande utrymme för rena och goda själar. Helvetet är så fult, bullrigt, hemsökt utrymme. Det beror på oss vilket utrymme vi vill leva efter vårt liv.

Efterlivet är inte slutet. Egentligen är det en slags kedja eller livscykel. Vi är födda som barn, då som tonåring, då som en gammal kille och då dör vi. Då går vi in ​​i den andra dimensionen och börjar bo i ett av båda rummen, antingen dess himmel eller det är helvetet, det beror på våra gärningar. Om antalet goda gärningar var mer än de dåliga gärningarna så kommer vi att få himlen att leva och om dåliga gärningar är mer än de goda gärningarna kommer vi in ​​i helvetet. Efter en gång kommer våra själar att återfödas någonstans på jorden kan vara som människor eller djur eller något annat, det är allt i Guds hand, oavsett vad han kommer att göra oss, vi måste leva som utan några klagomål.

Detta gör att vi vet att det är mänskligt eller djur eller något annat är inte i vår kontroll, men att vara en god själ eller en dålig själ ligger i våra händer.

rebeccaspardig.com

Döden är den nya början!